Volledig geïntegreerde klantenreviews en gekoppeld aan uw omzet.

Wat klanten vertellen geeft een goed beeld van de prestaties van uw gehele organisatie. De reviews zijn interessant voor prospects en voor uw bedrijf. De CSI module (customer satisfaction index) van MyMarketingManager brengt alle reviews nauwkeurig in kaart op meerdere niveaus en direct gekop­peld aan bijhorende omzet!

Uiteraard staat useabilty bovenaan onze lijst. Klanten ontvangen, geautomatiseerd naar aanleiding van een omzet gerelateerd bezoek, een uitnodiging voor een review. Deze review bestaat uit het geven van een cijfer en een korte omschrijving. That’s all!
MyMarketingManager weet al wie de klant is, wat de reden van het bezoek was en welke omzet daar bij hoort, dat scheelt een hoop onnodige vragen waardoor het responspercetage aanzienlijk toeneemt.
Door wat technische hoogstandjes geeft MyMarketingManager een uitgebreide rapportage op een 8-tal punten met daar diverse waardes aangekoppeld. Voor de follow-up melden we alle afwijkende/lage beoordelingen direct aan de juiste persoon en plaatsen we de beoordeling op uw website en de persoonlijke MijnVoertuig omgeving van de klant.

De reviews zijn geschikt voor Aftersales- en Sales activiteiten. Voor de Sales-reviews dient wel de M3 Sales module te zijn geactiveerd.

Geen reactie's

Geef een reactie